Een kijkje achter de schermen...


Werkt Support! ook voor mij?

Support! werkt voor kleine en grote bedrijven in diverse branches, uiteenlopend van non-profit organisaties tot multinationals. Wij zien problemen als een uitdaging en bijten ons hier graag in vast. Wij zorgen er op een proactieve manier voor dat degenen die wij ondersteunen het beste uit hun onderneming en uit zichzelf kunnen halen.


Hoe werkt een virtual assistant?

Een virtual assistant, ook wel afgekort tot VA, is over het algemeen een zelfstandig ondernemer die ondersteuning biedt op bijvoorbeeld het administratieve, technische of creatieve vlak. De opdrachtgever is vaak zelf een ondernemer die, tijdelijk of langdurig, behoefte heeft aan persoonlijke ondersteuning. Een VA neemt de opdrachtgever veel taken uit handen waar onnodig veel tijd in gaat zitten. Doordat er veel tijdrovende taken wegvallen, kan de opdrachtgever meer declarabele uren maken. De VA verdient zichzelf op deze manier terug.


Nog meer (financiële) voordelen.

Omdat een VA vanuit een eigen (thuis)kantoor werkt, heeft de opdrachtgever niet de zorgen en kosten van een vaste werkplek met de daarbij behorende apparatuur en overige benodigdheden. De communicatie verloopt, afgezien van de eerste kennismaking, hoofdzakelijk online, via e-mail en telefoon.

Een VA berekent alleen de tijd door die daadwerkelijk aan de opdracht besteed wordt, wat inhoudt dat de opdrachtgever slechts betaalt voor 100% productiviteit. In tegenstelling tot bij het in dienst nemen van een ondersteuner, heeft de opdrachtgever niet te maken met vaste (loon)kosten die ook doorlopen in rustige periodes en bij ziekte.